Langfredagsgrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet røres sammen med æggeblommerne og mandlerne ud i halvdelen af mælken. Resten af mælken varmes op og æggemassen tilsættes under piskning. Koger ca. 15 min. Hviderne piskes og vendes i grøden umiddelbart før serveringen. Er meget lækker med saftsovs (kirsebærsovs).
|
|
Opskriften er vist 16524 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-03-29 21:30:20 Langfredag er for nogle af os fastedag. Hvorfor gør den mere kedelig, med en sådan grød. `? sille - 2005-01-01 01:01:01 let og luftig, men lidt kedelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne