Langfredagsgrød

Langfredagsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
75 g.kartoffelmel
60 g.fint rismel
1.2 l.mælk
4 æg
50 g.hakkede mandler
 
Opskrift:
Melet røres sammen med æggeblommerne og mandlerne ud i halvdelen af mælken. Resten af mælken varmes op og æggemassen tilsættes under piskning. Koger ca. 15 min. Hviderne piskes og vendes i grøden umiddelbart før serveringen. Er meget lækker med saftsovs (kirsebærsovs).





karakterer:
Opskriften er vist 16514 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-29 21:30:20
Langfredag er for nogle af os fastedag. Hvorfor gør den mere kedelig, med en sådan grød. `?

  -   2005-01-01 01:01:01
let og luftig, men lidt kedelig