Indbagt gedekød
Hovedingrediens : Gedekød - Diverse gedekød Indsendt af : Anita Madsen Indsendt : |
|
|
Kødet brunes i fedtstof og steges i ca. 5 min. De ituskårne porrer og gulerødder tilsættes og svitses med i ca. 3 min. Hasselnødder og Creme Fraiche tilsættes og røres godt i. Krydderier efter smag. Til sidst tages gryden af og ægget røres i. Stilles til afkøling.
Butterdejen rulles ud til forholdsvis tynde plader og skæres i kvadrater på ca. 15 x 15 cm. Når kødblandingen er næsten kold, fyldes den på midten af disse dejstykker, og dejkanten pensles med lidt pisket æggehvide eller mælk. Dejen foldes over kødet, så der dannes en lille trekant. Kanter trykkes sammen med en gaffel, og der prikkes et par huller i dejen, så damp kan slippe ud. Tilberedningstid: Stilles i en 175° varm ovn i ca. 20 minutter. Tips: Gedekød smager hen i retning af oksekød, det er virkelig noget der kan anbefales. |
|
Opskriften er vist 9469 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne