Duebryst med honningmarinerede rodfrugter og svampe
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Duebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær brystkødet fra duerne, helt tæt på benet.
Til marinaden svitses løg i smør, de øvrige ingredienser tilsættes, og alt koges et par minutter. Skær de rensede grønsager i små bidder, og svits dem i klaret smør, ca. 10 minutter. Hæld marinaden ved, kog videre et øjeblik, og lad grønsagerne trække til servering. De skal ikke i køleskabet, lad dem bare stå på køkkenbordet, 15-30 minutter. Klargør svampene, børst dem rene med en pensel, skær det nederste af stokken, og del svampene i halve eller kvarte. Rist dem ved god varme og under konstant røren i lidt klaret smør. Krydr duebrysterne med salt, peber og timian, og steg dem 4-5 minutter på hver side. Lad kødet hvile mindst 10 minutter før servering. |
|
Opskriften er vist 24191 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2010-01-07 14:26:52 Skal man efter stegningen af duebrysterne hælde marinaden udover dem?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne