Ciabataboller
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i lidt af det kolde vand. Tilsæt resten af vandet og ingredienserne. Sæt dejen til hævning i køleskab i 5-6 timer.
Rul dejen ud til en pølse - hav godt med mel på bordet. Form til boller. Sæt dem til efterhævning 1/2 time. Pensl bollerne med olie, bag dem ved 250 grader C. alm. ovn i 5 min., og herefter ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 12 min. Tips: Velegnede til frysning. Skal herefter i ovnen i ca. 10 min. ved 225 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 60454 gange,
og udskrevet 1874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (46 stemmer) |
|
Kommentarer nathasja - 2011-04-17 20:31:43 super gode boller! de bliver bare gode HVER gang! Anton - 2008-06-22 20:35:34 Brug en effektiv dej-mixer, og lad den ælte i 5-10 min, så fås bedste resultat. Det gælder om at få durummelet og hvedemelet til at arbejde sammen, brug gerne italiensk hvedemel ”tipo 00”, proteinrig mel. Men rigtig god opskrift  marianne - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig rigtig gode bellsh - 2005-01-01 01:01:01 super gode med masser af smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne