Kyllingeoverlår på pande
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingelår:
Skær benene ud af kyllingelårene med en lille spids kniv. Læg en persillekvist i hvert lår og luk igen med en kødnål. Lad smørret gyldne i en pande og brun kyllingelårene på alle sider, ca. 8 min. i alt og tag dem derefter op. Sauce: Rist persillekvistene et øjeblik i resten af smørret i panden og hæld vand og piskefløde ved. Læg kyllingelårene tilbage i saucen. Steg dem ved svag varme og under låg i ca. 10. Tag kyllingelårene op og hold dem varme. Blend saucen ved hurtigste hastighed (ca. 30 sek.) og hæld den derefter tilbage i panden. Kog saucen ind til passende konsistens. Tilsæt salt og peber og smag saucen til. Ved serveringen: Fjern kødnålene fra kyllingelårene og halver dem. Anret de halve kyllingelår på tallerkener sammen med pasta og lidt af saucen. Server resten i en skål ved siden af. |
|
Opskriften er vist 91787 gange,
og udskrevet 900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne