Piemontesisk kyse
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 160 grader.
Pisk æg, sukker, majsmel og kakao cremet. Tilsæt fløde, mælk, rom og de smuldrede amaretti og bland alt godt.
Kom sukker og vand på en pande og varm det op, til sukkeret karamelliserer og skifter farve.
Hæld det karamelliserede sukker i bunden af 6 portionssouffléskåle.
Hæld kageblandingen ovenpå og sæt formene i ovnen i en bradepande fyldt med vand.
Bag dem i ca 1 time. Tag så formene ud, lad desserten køle af og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.
Vend desserten ud på tallerkener og server den med flere amarettikager.
|
|
Opskriften er vist 7322 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne