Piemontesisk kyse

Piemontesisk kyse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
6 æg
150 g.sukker
2 spsk.majsmel
4 spsk.kakao
4 dl.piskefløde
6 dl.sødmælk
15 smuldrede amarettismåkager
0.5 dl.mørk rom
 
 Til karamellen:
50 g.sukker
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 160 grader. Pisk æg, sukker, majsmel og kakao cremet. Tilsæt fløde, mælk, rom og de smuldrede amaretti og bland alt godt. Kom sukker og vand på en pande og varm det op, til sukkeret karamelliserer og skifter farve. Hæld det karamelliserede sukker i bunden af 6 portionssouffléskåle. Hæld kageblandingen ovenpå og sæt formene i ovnen i en bradepande fyldt med vand. Bag dem i ca 1 time. Tag så formene ud, lad desserten køle af og sæt den i køleskabet i 2-3 timer. Vend desserten ud på tallerkener og server den med flere amarettikager.





karakterer:
Opskriften er vist 7346 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu