Kyllingeoverlår med risotto

Kyllingeoverlår med risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kyllingeoverlår med risotto, billede 4 Kyllingeoverlår med risotto, billede 1 Kyllingeoverlår med risotto, billede 2 Kyllingeoverlår med risotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kyllingeoverlår
 Det grønne fra 7-8 porer
10 fedpillede hvidløg
2 ds.hakkede tomater
500 g.champignon
2 dl.vilde ris
4 dl.vand
 salt
 peber
 karry
 
Opskrift:
Tomaterne, poretoppen, der er grovsnittet, champignon og de hele hvidløg lægges i ildfast fad. Risene fordeles ovenpå, og der krydres med salt, peber og karry.

Hæld vand ved, og læg kyllingelårene ovenpå. De krydres efter behag Fadet dækkes med stanniol, sættes i kold ovn. Sæt dem på 200 grader C. alm. ovn og lad fadet stå ca. 5 kvarter. De sidste 15 min uden stanniolen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Opskriften er vist 47157 gange,
og udskrevet 906 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-17 11:04:57
10 fed hvidløg? OMG!

  -   2012-04-23 19:22:28
Ris og otto er ikke lig med risotto

  -   2012-03-29 08:12:03
Giver tanja ret, tiden er for kort, i hvert fald til alm. ovn som vi brugte, msåke det passer bedre med varmluft. Her fik retten 2 timer ialt, og det var lige tilpas.

  -   2010-06-06 19:14:06
5 kvater er ikke nok.. kylling var stadig rå inde i, og risne kunne god bruge mere.

  -   2009-10-28 22:33:02
Ser glimrende ud, men det har da absolut intet med risotto at gøre...

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er kun jeres fantasi der sætter grænser ved denne herlige ret