Kyllingeoverlår med risotto
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomaterne, poretoppen, der er grovsnittet, champignon og de hele hvidløg lægges i ildfast fad.
Risene fordeles ovenpå, og der krydres med salt, peber og karry.
Hæld vand ved, og læg kyllingelårene ovenpå. De krydres efter behag Fadet dækkes med stanniol, sættes i kold ovn. Sæt dem på 200 grader C. alm. ovn og lad fadet stå ca. 5 kvarter. De sidste 15 min uden stanniolen. |
|
Opskriften er vist 47153 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2014-02-17 11:04:57 10 fed hvidløg? OMG! anonym - 2012-04-23 19:22:28 Ris og otto er ikke lig med risotto Per - 2012-03-29 08:12:03 Giver tanja ret, tiden er for kort, i hvert fald til alm. ovn som vi brugte, msåke det passer bedre med varmluft. Her fik retten 2 timer ialt, og det var lige tilpas. tanja - 2010-06-06 19:14:06 5 kvater er ikke nok.. kylling var stadig rå inde i, og risne kunne god bruge mere. anonym - 2009-10-28 22:33:02 Ser glimrende ud, men det har da absolut intet med risotto at gøre... Henrik Degn Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Det er kun jeres fantasi der sætter grænser ved denne herlige ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne