Risengrød til nyresyge

Risengrød til nyresyge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Risengrød til nyresyge, billede 4 Risengrød til nyresyge, billede 1 Risengrød til nyresyge, billede 2 Risengrød til nyresyge, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Lidt af vandet (2 dl.) bringes i kog og risene tilsættes. De koger i vandet et par min.

Salt, piskefløde og det sidste vand tilsættes, gerne over nogle gange og lad koge op inden der tilsættes igen.

Risengrøden kogesindtil passende konsistens ca. 60 minutter.


Serveres med kanelsukker og evt. smørklat





karakterer:
Opskriften er vist 7462 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5652 (1345 kcal)
KJ pr. Pers. 1413 (336 kcal)
Vægt ialt 1375 gram
Vægt pr. Pers. 343 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu