Risengrød til nyresyge
Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lidt af vandet (2 dl.) bringes i kog og risene tilsættes. De koger i vandet et par min.
Salt, piskefløde og det sidste vand tilsættes, gerne over nogle gange og lad koge op inden der tilsættes igen. Risengrøden kogesindtil passende konsistens ca. 60 minutter. Serveres med kanelsukker og evt. smørklat |
|
Opskriften er vist 7462 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne