Pebbersauce

Pebbersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 bouillon tern
2.5 dl.vand
30 g.revet løg
1 tsk.dijonsennep
2 tsk.Madagaskar peber uden saft
3 tsk.hvedemel
 
Opskrift:
Vand, bouillon og løg koges op, tilsæt dijonsennep og jævn med melet. Til sidst tilsættes Madagaskar peber og saucen smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 14235 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-11 17:09:15
Super nem at lave og smager godt. Tilsæt evt.lidt fløde for smag og konsistens.