Pebbersauce
Indsendt : |
|
|
Vand, bouillon og løg koges op, tilsæt dijonsennep og jævn med melet.
Til sidst tilsættes Madagaskar peber og saucen
smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 14235 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Valle - 2008-04-11 17:09:15 Super nem at lave og smager godt. Tilsæt evt.lidt fløde for smag og konsistens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne