Lammetestikler
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
Vask og fjern membranerne rundt testiklerne. Steg dem forsigtig på begge sider. Efter at smørret er absorberet tilsættes den hakkede løg, lidt kanel og en lidt safran. Tilsæt saften af den halve citron og kødkraften.
Kogetid ca. 15 minutter. Serveres med kogte eller stegte kartofler. Rødvin eller mineralvand. |
|
Opskriften er vist 17706 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Himalaya hanne - 2010-12-23 16:57:35 Det gør bare mega nas... karen bechmann - 2005-01-01 01:01:01 brug kinesisk trick: skold nosserne før de steges det tager den grimme lugt fra dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne