Skidneæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog æggene til smilende æg (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person.
Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille. Server med rugbrød og smør. Kan også serveres med flæsketerninger. |
|
Opskriften er vist 73156 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Niels Henrik Jermiin Nielsen - 2015-03-30 08:21:36 Minimælk kan også bruges - eller kaffefløde - det er jo smag og behag. Man behøver ikke bruge fiskesennep. En simpelt Arffman er også rigtig god til denne ret. Personligt bruger jeg ikke peber til retten - det gjorde de gamle bondekoner her i Vestjylland vist heller ikke. Så har man gæster, så kan man sagtens undlade det og lade det være op tilfolk selv at bruge peberbøssen. En hjemmelavet porsesnaps gør sig ganske godt hertil sammen med en øl. anonym - 2014-04-18 20:00:33 Super god til påskefrokosten sa - 2005-01-01 01:01:01 vældig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne