Ananastærte (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Ananasfrugten skrælles og skæres i småstykker.
Smør og sukker røres blødt. Derefter røres de sammenpiskede æg, samt mel og bagepulver i. Halvdelen af ananasstykkerne vendes forsigtigt i. Dejen hældes i en smurt springform og bages i 30 miutter. Tærten afkøles i en halv time og vendes derefter ud. Kvarken piske blød og blandes med resten af ananasstykkerne. Når tærten er kold skæres den vandret igennem og kvarkblandingen bredes ud på den ene halvdel. Den anden halvdel anbringes ovenpå. |
|
Opskriften er vist 34224 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (219 stemmer) |
|
Kommentarer Dolph - 2008-11-03 21:23:48 Har haft den tvivlsomme fornøjelse at lave den her kage. Kæresten undlod at rakke den ned, men tror mest det var af høflighed. Jeg var absolut ikke tilfreds med resultatet Hausfrau - 2008-03-13 16:51:18 Der må da være noget galt her, Per. 213 stemmer og høj karakter, men kun 3 kommentarer? Per - 2007-10-22 22:52:27 Temperatur 180-220 grader C Michelle - 2007-10-22 21:52:41 Rigtig dårlig kage, smager ikke godt, og opskriften giver igen mening... for lidt dej til ananasen. Især kvark blanding smagter avskyligt. R.G.H - 2007-03-02 14:11:42 Der er ikke angivet på, hvor mange grader, tærten skal bages |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne