Sveske dessert
Hovedingrediens : Bær - Svesker Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : lille bi Indsendt : Red : |
|
|
Kom sveskerne i et smurt ovnfast fad og dryp dem med citronsaft.
Hak de 25g af mandlerne groft og drys dem på sveskerne. Hak resten fint og bland dem med melet. Pisk æggeblommerne godt med sukkeret. Bland mandelmassen i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Fordel mandelmassen og sveskerne i fadet. Bag desserten ved 200 grader i en 1/2 time. Server den, mens den endnu er lun med flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 22821 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne