Smuldreæblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl æblerne og del dem i både. Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys lidt sukker på, (afhængig af æblernes surhed).
Smuldr margarinen i melet, bland med sukkeret og drys blandingen over æblerne. Bag kagen ca. 30 minutter ved 170 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 65821 gange,
og udskrevet 1602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2010-10-23 14:09:03 har prøvet en tilsvarende opskrift hvor der er hakkede mandler i dejen, det smager også super laura - 2010-07-10 18:03:10 den ser god ud s LindaA - 2009-03-12 17:58:48 Den er super nem at lave og smager fantastisk! Specielt med Creme Fraiche eller vanilie is til! Jeg drysser kanelsukker henover i stedet... Nam Nam Annie - 2007-10-24 16:51:13 Den minder meget om den vi lavede i skolen forleden. Forskellen er bare at det var sukker og Kanel, og ikke kun sukker. Og ovnen skulle være på 200. Ved ikke hvordan din smager, men sikkert næsten ens ellers er den rigtigt god Morten - 2005-01-01 01:01:01 En anden variation er at drysse et tyndt lag revet marcipan ud over inden dejen påføres! Det er guf!! Mads - 2005-01-01 01:01:01 Den er i vinkel! Stine - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig nem kage. For lidt variation ½ kanel ½ sukker ud over æblerne. Kristine - 2005-01-01 01:01:01 Go opskrift. Jeg synes bare at kagen skulle bage noget længere end 1/2 time. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne