Souvlaki med pastasalat og grillede brød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en marinade bestående af olivenolie, hvidvinseddike, rosmarin og hvidløg. Lød kødet trække mindst en time i køleskabet.
Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ølt dejen godt igennem. Lad dejen hvile tildækket 45 min. Form fire flade boller og lad dem hvile i ca. 30 min. Kog pastaen som anvit på emballagen og skyl den godt i koldt vand. Bland pastaen med rucolasalat, agurk og forårsløg. Rør smuldret fetaost, yoghurt og knust hvidløg sammen til en dressing og smag den til med salt og peber. Pensl brødeme med olie, indstil grillen så afstanden til gløderne er ca. 10 cm og gril brødene 4-5 min. på hver side(hold dem lune mens kødet steges). Sæt kødet på 4 træspyd, indstil grillen så afstanden til gløderne er ca. 5 cm og grill kødet i 3 min. på alle fire sider( 12 min. ialt). Kom lidt af dressingen hen over salaten lige inden servering og server resten til spydene sammen med de lune brød. |
|
Opskriften er vist 14684 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-10 21:06:32 Super lækker salat. Svinekoteletter i den samme marinade smager lige så godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne