Jødekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 217158 gange,
og udskrevet 8942 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (107 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2013-11-20 21:46:44 Bag altos af smør.. Anni - 2013-11-18 10:05:28 Hej .. Kan man bruge margarine i stedet for smør ? Berit - 2012-12-12 09:18:43 Er ved at bage dem lige nu, det er en dejlig nem opskrift og de smager virkelig godt - Kan varmt anbefales :)))) Lut og lagkage - 2011-12-14 16:34:14 Super god dej. Er i fuld gang med lave dem anonym - 2011-10-19 23:53:24 Kan man evt. lave en rulle af dejen og gemme i fryseren, til bagning senere hen? Og i så fald hvor længe kan sådan en dej tåle at blive frosset ned? Trine - 2011-03-27 16:55:00 -det ser godt ud, nu prøver vi ;) Anna - 2010-12-23 00:00:08 kunne det tænke sig at man kan bruge pasta maskinen til at gør dem skær-klar? anonym - 2010-12-20 22:45:09 Super opskrift. Bliver fuldstændig som farmor lavede dem :) Jeg havde ikke problemer med dejen, selvom den havde stuetemperatur da jeg rullede den ud. Jeg havde ladet den stå i køleskabet i et døgns tid, og stillede den derefter på køkkenbordet i et par timer. tupperware konsulent ap - 2010-12-04 16:53:47 de er let og lave bare en to tre det hele i quick chef 3 og så rul ud og så stik man dem bare ud men ud stikker fra tw Annie - 2009-12-21 13:39:53 Rigtige gode kager og nemme at lave... mig - 2009-12-13 14:06:56 har ikke bagt endnu, men dejen ser super lækker ud:) sandra - 2009-11-11 10:57:52 husk dejen kan også fryses, men rigtig god opskrift mikmak - 2008-12-20 22:10:17 Rigtig gode småkager, har du lidt travlt kan dejen sagtens laves i en foodprocesser-sørg for at tilsætte smørret lidt af gangen! Tril dejen til "pølser" inde i et stykker bagepapir og smid den i fryseren i en ½ time og skær den i skiver. Pynt og i ovnen med dem ..hurtigt effektivt og stadig godt anonym - 2008-12-13 16:46:13 den er bare fantastiske.... det er nogeln rigtig gode kager + den er nem at lave...:) LoneA - 2007-12-20 22:55:22 Let at bage, god smag Brug rigtigt smør, og sæt det i stuetemp. et par timer, så er det let at ælte dejen Henriette - 2007-12-16 17:04:18 dejen hang ikke sammen og det endte med at jeg måtte komme et ekstra æg i for at få den til at hænge sammen. tanja - 2007-12-01 16:13:41 det er nogle gode kager ;) LAV DEM Ellen (Grønland) - 2006-12-06 00:43:37 det smager bare så godt Nuna - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god og nem opskrift gismo - 2005-01-01 01:01:01 herlig opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne