Specier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak smørret i stykker og kom mel og sigtet flormelis i. Ælt det let sammen i skålen. Strø mel på bordet, og ælt dejen, til den er helt jævn.
Rul dejen i stænger (4-5 cm. i diameter) og stil dem koldt, gerne natten over. Skær stængerne i tynde skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 4 minutter alm ovn. Tips: 1 portion giver ca. 200 stk. |
|
Opskriften er vist 203360 gange,
og udskrevet 2409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (81 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-11-29 18:08:25 Ca. 5mm. skiver Ax - 2018-12-24 12:17:08 Fedtbombe kan gøres sunder Kenneth Pedersen - 2017-12-18 16:26:54 Lækkerier. Meget nemme at lave. De holder dog ikke så lang tid :-) Thomas - 2016-01-21 14:10:57 Mmmmmm, lækre kager, mit kontor blev helt vilde da jeg serverede dem og det knasede så lækkert overalt... ik meget arbejde vi fik lavet den dag :-) Dorthe - 2015-12-11 10:38:19 Helt igennem til 5 stjerner. Smager herligt og er meget nemme at lave.. Natalie - 2015-11-22 14:27:46 Rigtig nemme og derfor en god basis opskrift. Jeg pepper altid mine op med lidt hakket chokolade (både lys og mørk) og man går ikke galt i byen hvis man tilføjer en smule vaniljesukker til dejen. :) Farmor - 2012-10-06 11:03:21 lige som de skal være, lækre og nemme småkager Morten - 2011-12-19 21:22:42 Keep it simple! Tre ingredienser og man har lækre kager. Hej - 2011-12-19 20:02:03 Nemt! :) Tine - 2011-12-02 17:13:18 Rigtig god småkage, særligt vis de lige bliver penslet med æg og får hakkede mandler på toppen. mums Margrethe - 2010-09-28 14:13:47 Rigtig gode og sprøde. Julie - 2007-12-03 15:41:08 Fine, hmm LÆKRE.. Sille - 2005-01-01 01:01:01 De lyder rigtig gode og så er det jo også bare rigtig fedt at opskriften er ret nem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne