Minestronesuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingebryst i strimler og steg det gyldent i olie. Rens grøntsagerne, og skær dem ud i små stykker. Steg dem med i olien, sammen med kyllingebrystet.
Tilsæt bouillon og lad suppen simre 10 min. Skum evt. urenheder af suppen. Tilsæt pastaen, og lad suppen simre, til alt er mørt.
Tilsæt tomaterne, og smag suppen til med salt, peber og evt. hvidløg.
Tips: Server evt. med flødeskum eller CremeFraiche |
|
Opskriften er vist 31983 gange,
og udskrevet 1365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2012-09-30 17:59:14 En rigtig dejlig suppe der kan varieres i en uendelighed. Her bruger jeg de sidste rester af alle grøntsager, så det er en god økonomisk suppe, der rydder op i dit køleskab, hvis det er nødvendigt. Lav rigeligt, så du har til næste dag. :-)Vores favorit efterårs/vinter suppe. anonym - 2007-01-22 18:07:05 ostebrød er godt til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne