Efterårsgryde 03
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Kom kartofler og gulerødder i, og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Lad det snurre under låg i ca. 40 min.
Del blomkålshovedet i buketter og kom dem i gryden og lad det snurre ca. 5 min. Endnu. Bland ærterne i til sidst.
Smag godt til, og server retten med et godt drys persille.
Tips: Server evt. groft brød til retten |
|
Opskriften er vist 9976 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-11-30 15:25:33 Jeg har laver denne opskrift i hjemmekundskab det var bare uden blomkål men lyder lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne