Efterårsgryde 03

Efterårsgryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.reelt kalvekød i små terninger
3 spsk.smør eller andet fedtstof
1500 g.skrællede skivede kartofler
3-4 skivedegulerødder
 salt
 peber
5 dl.bouillon
1 lille blomkålshoved
300 g.ærter
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Kom kartofler og gulerødder i, og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Lad det snurre under låg i ca. 40 min. Del blomkålshovedet i buketter og kom dem i gryden og lad det snurre ca. 5 min. Endnu. Bland ærterne i til sidst. Smag godt til, og server retten med et godt drys persille.

Tips:

Server evt. groft brød til retten





karakterer:
Opskriften er vist 9976 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-30 15:25:33
Jeg har laver denne opskrift i hjemmekundskab det var bare uden blomkål men lyder lækkert