Marokkansk Lammegryde med cironbulgur
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Marokko Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør hvidløg, safran, ingefær, kanel, paprika og olivenolie sammen og vend kødet i kryddermarinaden. Lad kødet trække tildækket i køleskab til næste dag.
Svits kødet i en stegegryde sammen med hakkede løg i ca. 5 min. Kom tomat bouillon, appelsinsaft og skræl ved, og lad retten koge 30 min. for svag varme uden låg. Tilsæt abrikoser, svesker og mandler og kog i endnu 15 min. Smag til med salt og cayennepeber. Bring grøntsagsbouillon og citronsaft i kog. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. ved svag varme under låg. smag bulguren til med salt og peber og server den til kødet. |
|
Opskriften er vist 55511 gange,
og udskrevet 1271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2017-04-05 20:32:08 Angående bulguren. Hvor skal smørret så i? Simon - 2016-12-01 13:25:01 Hvornår blev retten opfundet, og hvad er dens oprindelse? Evy - 2005-01-01 01:01:01 Bare super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne