Brun lagkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer,sukker og vaniliesukker, til det er let og luftigt. Hæld mælken i det smeltede fedtstof og rør det i æggeblandingen. Bland mel, bagepulver og krydderier sammen og rør det ligeledes i æggeblandingen. Smør to lagkageforme med smeltet fedtstor og drys dem med rasp.
De skal helst ave forskellige tværmål f.eks. 22 og 24 cm. Hæld dejen i formene, pisk æggehviderne helt stive og rør sukkeret i med let hånd. For del marengsdejen over de to kagebunde og drys hakkede nødder over den mindste af bundene. Bag dem - helst samtidigt - i ca. 20 - 25 minutter ved 175 grader. Læg bundene sammen med æblemos og let pisket flødeskum og sørg for, at den mindste af bundene lægges øverst. I stedet for at bruge lagkageforme kan kagen bages i en bradepande på bagepapir (mål ca. 25 x 35 cm.) Når kagen er svalet af, flækkes den på langs og lægges sammen som beskrevet ovenfor. |
|
Opskriften er vist 34413 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne