Indbagte æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Findel smørret i melet og bland sukker i. Saml dejen med æggeblommen. Skræl æblerne og fjern kernehuset med en udstikker.
Fyld hullet med rå marcipan og hakkede mandler. Rul dejen ud til en plade og beklæd hvert æble med dejen. Pynt med dejrester. Pensl med sammenpisket æg og bag æblerne ved 200 grader i 10-12 min. Serveres med koldt flødeskum. Tips: Serveres med: Flødeskum |
|
Opskriften er vist 19680 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Ja her er et spændende bagt æble. Kan selvfølgelig også gå MED skræl. Meget spændende frugt kan hakkes og blandes med marcipanen: Kokos, dadler, figner, svesker, abrikoser, bær og nødder kan hakkes i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne