Indbagte æbler

Indbagte æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
150 g.hvedemel
50 g.sukker
1 æggeblomme
 
4 mellemstore æbler
 Ren rå marcipan
 hakkede mandler
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Findel smørret i melet og bland sukker i. Saml dejen med æggeblommen. Skræl æblerne og fjern kernehuset med en udstikker.

Fyld hullet med rå marcipan og hakkede mandler. Rul dejen ud til en plade og beklæd hvert æble med dejen. Pynt med dejrester. Pensl med sammenpisket æg og bag æblerne ved 200 grader i 10-12 min. Serveres med koldt flødeskum.

Tips:

Serveres med: Flødeskum





karakterer:
Opskriften er vist 19680 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja her er et spændende bagt æble. Kan selvfølgelig også gå MED skræl. Meget spændende frugt kan hakkes og blandes med marcipanen: Kokos, dadler, figner, svesker, abrikoser, bær og nødder kan hakkes i