Flødekogt rosenkål

Flødekogt rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
500-600 g.rosenkål
2 spsk.smør
3 dl.piskefløde
0.5 dl.hvidvin
1 spsk.sennep (helst dijonsennep)
 salt
 peber
 meget klippet purløg
 
Opskrift:
Rosenkålen kommes i en gryde med gyldent smør og steger få minutter heri, mens der røres rundt. Derefter tilsættes fløde og vin. Småkoger til kålen er mør, rør af og til, det må ikke brænde på. Smages til med sennep, salt, friskkværnet peber og meget klippet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 34294 gange,
og udskrevet 965 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-09 17:40:48
Tilberedningstid?

  -   2014-10-14 21:27:47
Smager fantastisk.

  -   2010-02-27 19:47:01
Jeg lavede det til kogt hamburgerryk. (lidt brune kartofler vil fuld-ende retten med hamburgerrykken)Jeg kom lidt gulerødder ved rosenkålen, som det ihvertfald ikke blev ringere af. Det smagte skide godt, og det skal helt klart laves næste gang der kommer gæster..

  -   2008-04-03 13:40:10
Det er en rigtig god måde at lave rosenkål på, det smager faktisk rigtig dejligt.!

  -   2007-03-09 18:37:25
Perfekt til frikadeller. Skal prøve den til kalveculotte i aften.