Flødekogt rosenkål
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Rosenkålen kommes i en gryde med gyldent smør og steger få minutter heri, mens der røres rundt. Derefter tilsættes fløde og vin. Småkoger til kålen er mør, rør af og til, det må ikke brænde på. Smages til med sennep, salt, friskkværnet peber og meget klippet purløg.
|
|
Opskriften er vist 34294 gange,
og udskrevet 965 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Jesperhvilsom - 2017-12-09 17:40:48 Tilberedningstid? Jytte - 2014-10-14 21:27:47 Smager fantastisk. anonym - 2010-02-27 19:47:01 Jeg lavede det til kogt hamburgerryk. (lidt brune kartofler vil fuld-ende retten med hamburgerrykken)Jeg kom lidt gulerødder ved rosenkålen, som det ihvertfald ikke blev ringere af. Det smagte skide godt, og det skal helt klart laves næste gang der kommer gæster.. Louise - 2008-04-03 13:40:10 Det er en rigtig god måde at lave rosenkål på, det smager faktisk rigtig dejligt.! A-M - 2007-03-09 18:37:25 Perfekt til frikadeller. Skal prøve den til kalveculotte i aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne