Tærte med fars
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Tærtedejen:
Hak mel, salt og smør sammen, og saml dejen med vand. Sæt den koldt i 20 min. Farsen: Svits kødet i varm olie i en wok eller lign. Tilsæt hakket løg, hakket hvidløg, tern af peberfrugt og basilikum. Lad det svitse nogle min. før tomatpuré og fløde tilsættes. Lad retten koge igennem, smag til og lad det afkøle lidt. Rul dejen ud og læg den i bunden af en smurt tærteform. Pisk æggene sammen og rør dem i fyldet. Fordel det på tærtebunden, lav et gitterlåg med dejresterne og sæt tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Tips: Serveres evt. med flute og salat eller tomatsalat |
|
Opskriften er vist 28644 gange,
og udskrevet 715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2017-01-24 18:42:11 Dejen driller mig, kan ikke rulle den ud uden den går i stykker. Kirstine - 2005-01-01 01:01:01 Fløden kan sagtens erstattes af mælk. Og prøv at tilsætte lidt karry i stedet for basilikum, det smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne