Nachos med kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Sidse Indsendt : Red : |
|
|
Snit agurk og tomat fint i tern og steg kyllingefileten i lidt margarine og skær den i tilpas store tern.
Tortilla chipsene lægges på tallerkenerne. Kødet og osten fordeles også herpå. Tallerkenerne stilles i en ca.200 grader C varm ovn til osten er smeltet og gylden. De tages herefter ud. Fordel salsasaucen jævnt på tallerkenerne. læg en klat (ca.2dl.) creme fraiche på midten, fordel agurk og tomat jævnt over det hele. Til sidst pyntes der med en håndfuld fine bønnespirer. Tips: En ret der er temmelig nem at lave, men svær at forklare. Men smager virkelig godt. og vær ikke nærig med salsaen og cremefraiche, for der skal jo være lidt dip til chipsene. |
|
Opskriften er vist 14387 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte - 2007-03-10 11:38:22 Det der karse agtige noget hedder Lucerne Spirer.... :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne