Paste e patete

Paste e patete, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.olivenolie
1 fedknust hvidløg
1 mellemstor gulerod
1 stilkbladselleri
5-6 friske blade basilikum
0.5 løg
1 peperoncino (chili)
50 g.bacontern
2 dl.hvidvin
4 cherrytomater
600 g.rå kartofler i små tern
160 g.pasta
10 dl.vand
 
Opskrift:
Svits hvidløg, peperoncino og bacon i olien. Når det er gyldent tilsættes finthakket løg, selleri og gulerod. Når løget har fået farve, hældes de små kartoffeltern og basilikum ved, og det hele steger i ca. 15 minutter.

Hæld derefter hvidvin og ca. 1 l kogende vand i retten. Tomaterne tilsættes. Efter 5 minutter hældes pastaen i og koger med i ca. 10 minutter til den er al dente. Server retten med et stænk jomfruolivenolie og evt. lidt revet parmesan eller pecorino.





karakterer:
Opskriften er vist 8500 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu