Paste e patete
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Svits hvidløg, peperoncino og bacon i olien. Når det er gyldent tilsættes finthakket løg, selleri og gulerod. Når løget har fået farve, hældes de små kartoffeltern og basilikum ved, og det hele steger i ca. 15 minutter.
Hæld derefter hvidvin og ca. 1 l kogende vand i retten. Tomaterne tilsættes. Efter 5 minutter hældes pastaen i og koger med i ca. 10 minutter til den er al dente. Server retten med et stænk jomfruolivenolie og evt. lidt revet parmesan eller pecorino. |
|
Opskriften er vist 8495 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne