Salat med bacon og parmasan
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : Sidse Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og snit salaten. Tomaterne halveres. bland salaten og tomaterne i et fad. Baconen steges og drysses i fadet. Rist pinjekernerne og drys også dem i fadet. til sidst hældes der forsigtigt lidt olie over det hele. Det hele blandes en gang og riv parmesanen direkte hen over i fadet og bon appetit.
Tips: Salaten er specielt velegnet til marineret svinemørbrad eller oksekød, og der behøves ingen dressing til. Salaten dur selvfølgelig også til alle mulige andre retter, smag dig frem. |
|
Opskriften er vist 18869 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne