Dampet torskepakker med sommergrønt
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grønsagerne renses og snittes groft på skrå.
Blancheres evt. kort.
Læg en klat smør på 4 stykker alufolie, fordel grønsagerne herover og et portionsstykke torsk på toppen, pakkerne lukkes. Sætters i ovnen ed 225 grader C alm. Ovn i ca. 30 minutter. Serveres med kogte kartofler og væden fra pakken. Evt. persilledrys til pynt. |
|
Opskriften er vist 14592 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne