Tomat og blommerelish
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : |
|
|
Skær tomaterne i kvarte, skær blommekødet i mindre stykker, hak løg og hvidløg. Vask citronen og skær den gule skal tyndt af, pres saften. Kog alle ingredienser ved svag varme ca. 1½ time til relishen får en grødet konsistens. Smag til med salt, kom den på skoldede glas.
|
|
Opskriften er vist 19042 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Uffe Larsen - 2014-08-30 14:19:08 Jeg syntes at 5 dl hvidvinseddike er for meget, så jeg bruger nu kun halvdelen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne