Øf Stroganoff
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i terninger og brunes i smørret. Kødet skæres i finger store stykker og vendes i melet med krydderierne og brunes. Suppe, tomatpure og fløde kommes i og gryden står over svag varme i 15 min. hvorefter de rensede champignoner tilsættes og retten småkoger yderlige ca. 10 min. Retten smages til med evt. ekstra salt, peber og paprika, cocktailpølserne kommes i og retten varmes igennem og serveres med kartoffelmos, løse ris eller flutes og en skål grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 20976 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Kent Edelgaard - 2010-06-10 14:34:43 Kom sød tihli i en tsk. Rock_on - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift, som så mange andre, bliver næsten dobbelt så god, hvis man anvender cocktailpølser i naturtarm, og ikke de billige på dåse. Ellers god opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne