Græsk lammefad
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i skiver. Varm olien i en gryde. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Rist hvidløgene let i olien og brun dernæst kødet. Tilsæt oregano, tomater, vand, lammebouillon, kanel, salt, peber og sukker og lad det småkoge ca. ½ time.
Hæld den ukogte pasta langs kanten i et smurt ovnfast fad. Kom kødblandingen i midten af fadet og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen ca. ½ time ved 175 grader. Rør rundt i pastaen et par gange, så den ikke koger tør. Server lammeretten med reven parmesanost og græsk salat lavet af tomat- og agurkeskiver, løgskiver, fetaost og olie-eddike-marinade. |
|
Opskriften er vist 19620 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne