Pakistanske brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Pakistan Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket 1 time. Del dejen i 4 stykker, og form dem til aflange brød, ca. 20 cm. lange og 1 cm. tykke. Læg brødene på en plade med bagepapir og bag dem 10-12 min. ved 200 grader, nederst i ovnen.
Tips: Brødene spises som tilbehør, i stedet for flute. |
|
Opskriften er vist 18038 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (39 stemmer) |
|
Kommentarer simon - 2009-07-22 20:33:10 Yummy, en af de bedste brød jeg har smagt indtil videre! :) Miiq .. - 2008-01-02 16:16:28 Man kan også hælde mælk i og yougurt .. og til sidst kan man smøre dem med smør,det giver den en god smag !! xD !! Jeg er selv pakistaner så jeg kender til det !! sef - 2007-01-20 18:33:55 hvor findes sen rigtige opskrift på pakistanske brød ? Hmm - 2005-01-01 01:01:01 Ja, det er for simpelt ! Salma - 2005-01-01 01:01:01 det smager meget lækkert ... men det er for almindeligt... saimah jeg giver ret i det smager som pita brød Saimah - 2005-01-01 01:01:01 det minder for meget om almidelig pita brød Christina - 2005-01-01 01:01:01 de smager hammer godt Stine - 2005-01-01 01:01:01 Superlækkert... Meget bedre end flute jonas og fuss - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtigt godt, tak for opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne