Pakistanske brød

Pakistanske brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Pakistan

PakistanIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
1 æg
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
500 g.hvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket 1 time. Del dejen i 4 stykker, og form dem til aflange brød, ca. 20 cm. lange og 1 cm. tykke. Læg brødene på en plade med bagepapir og bag dem 10-12 min. ved 200 grader, nederst i ovnen.

Tips:

Brødene spises som tilbehør, i stedet for flute.





karakterer:
Opskriften er vist 18038 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-22 20:33:10
Yummy, en af de bedste brød jeg har smagt indtil videre! :)

  -   2008-01-02 16:16:28
Man kan også hælde mælk i og yougurt .. og til sidst kan man smøre dem med smør,det giver den en god smag !! xD !! Jeg er selv pakistaner så jeg kender til det !!

  -   2007-01-20 18:33:55
hvor findes sen rigtige opskrift på pakistanske brød ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja, det er for simpelt !

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager meget lækkert ... men det er for almindeligt... saimah jeg giver ret i det smager som pita brød

  -   2005-01-01 01:01:01
det minder for meget om almidelig pita brød

  -   2005-01-01 01:01:01
de smager hammer godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Superlækkert... Meget bedre end flute

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager rigtigt godt, tak for opskriften