Mørbrad i fad 03
Hovedingrediens : Frugt - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraden af og skær den i 2-3 cm. skiver på skrå. Brun mørbradskiverne og krydr dem med salt, peber og paprika inden de lægges i et ovnfast fad. Hæld væden fra tomaterne og kom dem i fadet. Væden skal gemmes til saucen.
Rist pølser og løg i smørret, og kom dem over tomaterne. Brun omhyggeligt rensede champignoner i skiver. Bland fløde og tomatsaft fra dåsen og kom blandingen over de ristede champignon. Kog igennem, og kom blandingen over fadet. Dæk derefter med bacon og kom fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, til baconen er sprødt. Tips: Serveres med f.eks. salat, løse ris eller flute. |
|
Opskriften er vist 153376 gange,
og udskrevet 5664 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2016-10-03 19:13:08 Super god opskrift! :D Kirsten - 2013-03-03 10:00:22 Smager Fantastisk - serverer den i dag for 3. Gang for gæster. Alle er vilde med den 😄😄😄 elmo - 2009-03-22 14:08:37 Spar fedtet. Udelad cocktailpølser og brug kaffefløde, som jævnes med maizena-- god alligevel. Lillian - 2008-12-20 13:18:32 Rigtig god opskrift, istedet for 3dl. fløde erstattede jeg 1dl med rødvin, det er også godt. anonym - 2008-06-09 16:49:23 helt sikkert en favorit hjemme hos os. smager virkelig godt anonym - 2008-03-27 21:53:55 god og nem at lave Carina - 2008-03-18 21:30:22 Rigtig lækker og nem ret kan varmt anbefales Jane - 2007-11-04 20:01:13 Rigtig god opskrift, altid en hitter hos gæsterne. God at lave klar på forhånd, læg bacon på lige før du sætter fadet i ovnen. Per - 2007-08-24 08:50:07 Tid i ovnen omkring 30 minutter. Dorte - 2007-04-17 17:42:46 Super god Tina - 2006-12-30 20:12:34 Det var KANON godt Jens - 2005-01-01 01:01:01 Den var rigtig god! Jane - 2005-01-01 01:01:01 Gæsterne var totalt vilde med maden og ville have opskriften Mette - 2005-01-01 01:01:01 Det smager supergodt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne