Svinekød i karry med sommerkål
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Brun kødterningerne i det varme smør. Rør baconterningerne i, og lad det riste nogle min. Bland kål og kartofler i og drys karry over. Tilsæt bouillon. Læg låg på og lad det simre under låg i 60 min. Rør af og til. Smag til med salt og server.
|
|
Opskriften er vist 15058 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne