Svinekød i karry med sommerkål

Svinekød i karry med sommerkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.skært svinekød i terninger
50 g.smør
50 g.bacon i terninger
1 sommerkål skåret i store terninger
750 g.kartofler skåret i tern
3-4 dl.bouillon
1 spsk.karry
 salt
 
Opskrift:
Brun kødterningerne i det varme smør. Rør baconterningerne i, og lad det riste nogle min. Bland kål og kartofler i og drys karry over. Tilsæt bouillon. Læg låg på og lad det simre under låg i 60 min. Rør af og til. Smag til med salt og server.





karakterer:
Opskriften er vist 15058 gange,
og udskrevet 394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu