Fyldt mørbrad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraden af, og flæk den næsten igennem på den lange led, bank den evt. let ud. Krydr med salt og peber.
Svits finthakket løg klart i smørret i en gryde. Tilsæt de finthakkede svampe, de finthakkede hvidløgsfed. Hakket persille og purløg. Lad det snurre nogle minutter. Tag det væk fra varmen. Kom fyldet på den flækkede mørbrad og fold sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn og brun den godt på alle sider i smør i en gryden. Tag mørbraden op og tilsæt vin og fløde. Lad det koge op nogle minutter. Kom mørbraden i, og er der fyld i overskud, kommes dette også i gryden. Lad mørbrad simre i væsken ca. 20 min. Tag mørbraden op, og skær den i skiver, og server skyen til. (kan evt. jævnes, hvis den er for tynd) Tips: Serveres sammen med f.eks. ris og flute. Kan man ikke lide hvidløg kan dette undlades. |
|
Opskriften er vist 126906 gange,
og udskrevet 4181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2008-10-31 18:03:32 Jeg erstatter fløde og vin med en god buillion ,så bliver fedtprocenten meget mindre - det er bedre for dem der har haft blodprop i hjertet. Smager rigtig godt. Plet - 2008-10-16 14:58:41 hej gismo. Alletiders opskrift. Den smager vidunderlig. eriksogaard - 2008-10-09 17:05:36 Læg et snit ned i Mørbraen, læg den under Film og bank den ud med en tykbundet Gryde, den er nu klar til at lægge fyldet på og meget let at rulle sammen, den bliver ret så stor når den er banket ud, husk og bruge hele fladen på Gryden, så der ikke bliver huller. Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Smager dejligt både med og uden bacon. anne - 2005-01-01 01:01:01 tilsæt stegt og smuldret bacon i fyldet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne