Fiskefileter i folie
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Gismo Indsendt : |
|
|
Rør smørret op med knust hvidløg og fintsnittet dild. Smør det på fileterne og fordel fisken på 4-8 store stykker stanniol (på den blanke side), afhængig af, hvor mange fisk der er. Tomaterne skæres i halve, krydres med salt og lægges ved fisken. Champignoner og løg renses, krydres og fordeles ligeledes. Suppler med en citronskive uden skræl og evt. lidt krydderurter. Luk pakkerne omhyggeligt, så saften ikke kan løbe ud.
Sæt dem i ovnen ved 200 grader 20-25 min. alt efter fiskens størrelse. Serveres med f.eks. kartofler. |
|
Opskriften er vist 16399 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne