Krydrede tyttebær
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Indsendt : Red : |
|
|
Tyttebærrene renses, skylles og afdrypper godt.
Krydderierne stødes let og pomeransskallen hakkes groft.
Alle tre dele samles i en pose af tyndt stof. Sukker og rødvin koges sammen med krydderposen, til sukkeret er helt opløst. Tyttebærrene tilsættes, og koges ved svag varme uden låg i ca. 2o minuttter skummes og sættes til afkøling. Når det er blevet koldt, tages krydderposen op, tyttebærrene fyldes på klas eller i kurkker, der straks tilbindes. |
|
Opskriften er vist 14633 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne