Oksekødsgryde 02
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Lad smør blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kødet heri, drys med salt og peber. Tag det op.
Svits herefter de pillede løg, delt i kvarter. Kom kødet tilbage i gryden og kom gulerodsskiver og porreskiver i, sammen med skrællede kartofler skåret i mindre stykker. Kom timian i sammen med laurbærblade. Hæld pilsneren og vand i. Lad retten simre under låg i 11/4 time, eller til kødet er godt mørt. Smag til og drys med rigeligt persille ved serveringen. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 33015 gange,
og udskrevet 832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer coco66 - 2015-12-03 04:53:09 Smagen var rigtig god - men udseende var lidt kedeligt. Vi tog lunet ciabattabrød til. Næste gang vil jeg nok vælge at servere med nogle farverige grøntsager til, for at pifte lidt op på tallerken :-) Men dejligt mørt kød og smagfuld ret :-) jane - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtigt godt, havde kun classic øl men det gjorde den ikke ringere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne