Stjerneskud 03
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dressing:
Den røde dressing røres sammen, først udrøres paprika i asparges vandet, dernæst røres de øvrige ingredienser i. Hvidløget hakkes eller presses og tilsættes. Smages til med salt og peber. Sauce: Smøret smeltes til afklaret smør. Eddike og vand koges igennem i en stålgryde. Æggeblommerne tilsættes og der piskes / legere til en creme konsistens over svag varme evt. i vandbad. Den nedkølede og afklarede margarine tilsættes lidt efter lidt under piskning. Saucen holdes varm over vandbad. Temperaturen må ikke overskride 70 grader C eller 50 grader C nedad. Paner de 4 fiskefileter i sammenpisket æg og rasp og steg dem gyldne. Læg de andre 4 fiskefileter i kogende letsaltet vand. Skrue ned for varmen, og tag dem op, når de er hvide og møre. Rist brødet på en brødrister, eller smørrist det i smør på panden. Anret salatblade og fiskefileterne på brødet. Pynt med jomfruhummerhaler, rejer, den ene dåse asparges, kaviar, citronskiver og tomater. Hæld dressing og sauce over stjerneskuddet inden servering og pynt med kryddergrønt. |
|
Opskriften er vist 209224 gange,
og udskrevet 7140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (102 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2015-03-18 02:51:43 Hvorfor kigge på opskrifter efter stjerneskud hvis du vil lave kylling? Den forstår jeg ikke. Hvis det er kylling du vil lave så søg efter en opskrift på kylling i stedet. Du leder vel hellere ikke efter en opskrift på andesteg hvis det er bøf eller frikadeller du vil lave. Er jeg helt forkert på den? Tina - 2012-05-16 12:47:30 Denne opskrift på stjerneskud er min favorit, super god :) Michael - 2010-06-23 20:04:27 Til dressingen står der 1-4 spsk, men menes der ikke 1/4 spsk... hmmm, tror jeg laver kylling igen?! moder - 2009-11-07 15:54:38 tak noob |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne