Kinesisk pande med skinkekød
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Kina Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Snit hvidkålen fint. Skær porrer og champignon i skiver. Skær kødet i tynde strimler og rist dem i en wok eller på en pande i meget varm olie. Tag kødet af panden og svits hvidkål og porrer under omrøring. Tilsæt bønnespirer efter ca. 5 min.
Rør vand, soja og majsstivelse sammen og hæld det på panden. Lad grøntsagerne snurre et par minutter og smag til med salt og peber. Bland kødet i grøntsagerne |
|
Opskriften er vist 17650 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne