Kartoffelæggekage i ovn
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist bacontern sprøde på en pande. Tilsæt finhakket løg og kartoffeltern. Lad det sautere lidt og hæld det i et smurt ovnfast fad.
Pisk æggene godt sammen med fløde, salt og peber. Hæld æggemassen over kartoflerne. Bages ved 175 grader C. alm. ovn 40-45 minutter. Drys med finskåret purløg og giv brød til. |
|
Opskriften er vist 312718 gange,
og udskrevet 6742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (74 stemmer) |
|
Kommentarer kuk - 2018-11-19 12:46:05 kan man bruge mælk istedet for fløde- da det er nogo herhjemme Hans - 2017-02-05 15:10:04 Hvis fadet er forvarmet til 175 grader sammen med ovn, så passer det fint med 25 min. Juni78 - 2014-07-10 17:31:38 Vil sige at 20-25 minutter ikke er nok på 175grader. Min var stadig flydende dér! Gav den istedet 35 minutter og den var perfekt :0) Mette - 2013-11-02 10:12:06 Til Julie Jeg ville ikke forsøge mig med at fryse den ned, du skal bare bruge et mindre fad og halvere retten så har du til aftensmad og frokost :) det ville jeg ha gjort ;) Lasse - 2013-09-21 18:23:25 Høj flot og lysebrun æggekage efter 25 min. Desværre ret flydende under den brune skal, så den blev desværre til en omgang scrambled egg på panden. Julie - 2013-04-20 17:16:25 jeg er alene så jeg ville høre om man kan fryse den ned ?.. Hjemmekokken! - 2012-01-06 17:09:19 Nu har vi prøvet denne opskrift 2 gange, begge med stor succes - den er simpel, men utroligt velsmagende! Opskriften blev fulgt slavisk. anonym - 2012-01-04 08:37:06 3/1-12 Den er god. Brugte ristede peberfrugtstrimler i stedet for purløg. Iben - 2009-10-21 18:44:14 Skøn æggekage. Jeg tilsatte nogle pølser og pyntede med skiver af tomater. Go til frokostmadpakken dagen efter. anonym - 2005-01-01 01:01:01 mætter godt og er nem at lave Januar70 - 2005-01-01 01:01:01 det er bl.a. en alletiders idè til en gang "skrup af mad", for man kan lave dden i forvejen og varme den i ovnen ud på natten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne