Rysteribs
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl ribsene, lad dem dryppe af og rib bærrene af stilkene med en gaffel.
Læg bærrene lagvis med sukker i en skål, som rystes, så sukkeret fordeles, uden at ribsene knuses. Ryst igen flere gange, mens bærrene trækker med sukkeret i mindst 1 time. Tips: Frisk tilbehør til de lidt tunge kødretter, bla. til vildt. Desuden kan ribsene bruges som selvstændig dessert med flødeskum eller is til eller indgå som fyld i kager og tærter. En større portion kan tilsættes lidt konserveringsmiddel og opbevares i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 184084 gange,
og udskrevet 2163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-20 12:38:09 Rysteribs er da helt klart til pandekagerne! Og de bliver rigtig gode, hvis man maser en del af ribsene med en gaffel:-) Sanne - 2012-03-22 00:28:20 Kan huske at min mor lavede det da jeg var barn. Hun serverede det altid med gammeldags oksesteg, vil jeg tro det var, men tror også jeg fik det sammen med and. Det ser utrolig lækkert ud, og hvis man er så heldig at have en ribsbusk i haven, kan man jo prøve sig frem. I kan jo bare lave en frisk portion hver dag ;) anonym - 2011-07-21 18:06:02 Hanne Jeg havde tænkt mig at lave rysteribsene færdige, og så fryse dem i små portioner, det har min svigermor altid gjort. Helle - 2010-07-27 20:14:00 Fantastsik til boller i karry ;) Annette - 2010-07-22 13:12:10 Spis rysteribs til stegte rødspætter og nye kartofler anonym - 2008-08-17 16:04:05 Rigtig god til is. Inger - 2008-07-28 12:25:16 Kan man fryse ribsene og så lave rystebibs senere Per - 2008-07-15 11:41:55 Så længe der ikke er mug på så er det ok, jeg ved ikke lige hvor længe. Erik - 2008-07-11 01:42:32 Kunne godt tænke mig at vide hvor længe det kan holde sig i et glas i køleskabet? mks - 2007-07-27 23:19:48 Det smager også godt på pandekager og til is.. ;D lækkert.. birthe - 2007-07-13 22:39:16 rigtig lækkert, vil prøve at fryse nogle bær, så jeg kan lave retten i løbet af vinteren Karen - 2005-01-01 01:01:01 Det smager også fantastisk på et stykke franskbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne