Iransk brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Iran Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Udrør gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, olie og mel. Del dejen i ca. 10 stykker, der presses lidt flade. Hæver i ca. 30 min. Bages i ovnen ved 200 grader til de er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 25055 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (48 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-16 17:33:59 Iransk mad er det lækreste mad på jord. nami nami. Mvh. Karen Magrethe fra Valby claudia - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtig godt hvis man pinsler med æg og strger med salt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne