Kold blomkålsret
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 min. Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør, ca. 15 min. Afkøl blomkålen. Læg den godt afdryppede blomkål på et fad.
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Smag til med karry, salt, peber og et lille nip sukker. Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og server resten til.
Læg, kogte ærter, rejer, halve æg og halve tomater omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer oven på blomkålen.
|
|
Opskriften er vist 19440 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne