Hakkebøf á la Karoline
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Det hakkede kød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og knust hvidløg. Kødet formes til 8-10 hakkebøffer der brunes og brunes i smør på en pande.
Bøfferne anrettes i et ovnfast fad og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive og herover lægges ½ tomat med den buede side opad.
Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres sættes de i ovn ved 200 grader i 10-15 min. til osten er smeltet og let gylden, og bøfferne er stegte, som man ønsker det. |
|
Opskriften er vist 34322 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2007-09-15 12:06:13 fra Karolines kogebøger, børne elsker denne ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne