Brunsviger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen til den er blank og smidig. Bred dejen ud i en smurt bradepande (større end 25 x 30 cm.), da dejen hæver meget. Stil den til hævning et lunt sted ca. 20 minutter.
Fyld: Smelt smørret og tilsæt farin. Giv massen et opkog under omrøring. Lav nogle fordybninger i gærdejen med en ske, og fordel fyldet over. Bag kagen midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 121649 gange,
og udskrevet 3512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2014-12-27 14:33:57 Kan men bruge røremaskine til gærdejen ? christina - 2014-02-02 07:02:48 hvordan undgår I at fyldet falder til bunden??? rigtig lækker ellers Anonym - 2012-10-17 13:12:08 Super god kag, den er nem at bage :) Sacha - 2011-11-11 17:28:37 Det er min foretrukne opskrift, den er super nem og smager dejligt. Tilføj lidt kardemomme, det er lige prikken over i'et! :) sarah - 2010-08-02 12:36:18 Den ser god ud den vil jeg da helt klart prøve at bage. men jeg tror altså bare at jeg laver hullerne i dejen med fingrene. det kan i jo også gøre, hvis de ikke skal være så dybe, det skal mine huller nemlig ikke. held og lykke med at bage den, håber at i kan bruge mine råd. Trut - 2010-05-25 17:15:13 ser god ud, laver den nu Per - 2009-09-12 12:00:50 Bradepanden til vores ovn er 33x38 og den passer fint til denne portion dej, det kan være lidt svært at få bredt dejen ud i første omgang, men prøv evt, at gøre fingerne vøde, så hænger dejen ikke så meget i. Dejen hæver ret meget så dejen skal lægges tyndt ud. than - 2005-01-01 01:01:01 prøv med en skefuld flødeskum ovenpå .. Det smager fantastisk..! Cille - 2005-01-01 01:01:01 God kage, men lav dobbelt fyld.(kun til sukkergrise) anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigitg god kage : ) peter - 2005-01-01 01:01:01 meget god kage den er ssssssååååå god sissi 5 - 2005-01-01 01:01:01 en alm. ovnbradepande er for stor ellers en god kage :-) louise - 2005-01-01 01:01:01 undlad æg, så bliver dejen mere luftig Karina - 2005-01-01 01:01:01 Alletiders kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne