Italiensk farsrulle

Italiensk farsrulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
 Fars:
3 skiverfranskbrød uden skorpe
1-2 dl.mælk
250 g.hakket svinekød
250 g.hakket oksekød
1 æg
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 tsk.tørret oregano
 
 Fyld:
1 mellemstort hakket zittauerløg
3 spsk.hakket persille
100 g.mild Danbo
 
Opskrift:
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm.). Fordel løg og persille samt ost i tynde skiver over farsen. Rul den som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad.

Bagetid ca. 60 min. ved 200 grader, midt i ovnen.

Serveres med f.eks. kartoffelgratin og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 13038 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu