Italiensk farsrulle
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm.). Fordel løg og persille samt ost i tynde skiver over farsen. Rul den som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad.
Bagetid ca. 60 min. ved 200 grader, midt i ovnen. Serveres med f.eks. kartoffelgratin og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 13038 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne